torsdag den 27. august 2015

Er din nye kollega blevet medlem af Efterskoleforeningen?

Så er vi i gang. Ivrige efter at møde endnu et elevhold har vi ventet. Nu er de her. De er vel i gang. årsplanerne er på plads, og vi kan så småt ånde lettet op, klar til endnu et år.

 

Men der er også andre, der er nye medlemmer af et fællesskab. Har du fået nye kolleger i år? Og har du fortalt dem om Efterskoleforeningen? Efterskoleforeningen samler alle ansatte, bestyrelsesmedlemmer og ledere under en hat. Hos os kan du gå på kurser, diskutere politik, følge med i den pædagogiske og politiske udvikling og få indflydelse på foreningens aktiviteter og strategier.

 

En gang om året mødes vi alle på Nyborg strand til foreningens generalforsamling. På min skole ses det som en investering i mig som medarbejder, derfor betaler skolen udgifterne. Det er til stor glæde for os som kolleger, der dermed ser vores eget virke i relation til samfundet og de andre skoler. Hvordan gør I hos jer? Og er dine nye kolleger blevet medlemmer af Efterskoleforeningen, så de modtager nyhedsbrevet ’Efterskolelandskabet’ og Efterskolebladet?

 


Ind imellem hører jeg ansatte på efterskoler sige, at de ikke får indflydelse nok i efterskoleforeningen. At den er mest for ledere og bestyrelsesfolk. Men første skridt er at følge med og møde op. Selv har jeg siddet i Efterskoleforeningens bestyrelse i halvandet år nu og nyder at debattere politik, skole og efterskolevirkelighed med konsulenter og ledelse i sekretariatet. Et andet godt sted at deltage i debatten er på vores mange Facebook sider og grupper; check listen ud og se hvad der passer til dig;


Grupper:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar